Quantcast

Cyfrowy Polsat oficiálně: 5 nových kanálů

| redakce | tisk

Cyfrowy Polsat, největší polské satelitní pay-tv platforma, oficiálně potvrdil, že 1.2.2012 do své nabídky zařadí 5 nových tématických kanálů: AXN Spin HD, BBC HD, History HD, ID Investigation Discovery a TTV.

Počet HD kanálů se tak zvýší na 25. Zároveň se operátor rozhodl ukončit šíření programu TVN +1 HD.

Stanice AXN Spin HD, BBC HD a History HD budou umístěny do balíčku Extra HD a obsadí programové pozice 139, 141 a 128.

ID - Investigation Discovery rozšíří základní nabídku paketu Family HD. Zatímco TTV bude dostupný pro všechny abonenty paketu Cyfrowy Polsat.

AXN Spin HD je čtvrtý kanál z rodiny AXN v Polsku. Stanice se zaměřuje na mladé diváky ve věku od 13 do 25 let. BBC HD vysílá britské a také mezinárodně ceněné dokumentární filmy věnované umění a zábavě. History HD je třetí kanál z portfolia A+E Networks UK vysílaný v této platformě. Divákům přináší dokumentární pořady o historii s novými pohledy a pomocí barevných rekonstrukcí. Investigation Discovery je v pořadí osmý tématický kanál Discovery Networks v paketu Cyfrowy Polsat. Přináší pořady o světu zločinu i paranormálních jevech. Stanice je určena pro diváky ve věku od 25 do 54 let. TTV je televizní kanál, který nabízí publicistické pořady, informace, poradenství, dokumentární filmy a zábavu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články