Quantcast

HBO uvede seriál ze zákulisí dostihů

| redakce | tisk

Programovou nabídku filmového kanálu HBO obohatí nový americký seriál LUCK, nahlížející do zákulisí koňských dostihů. Úvodní epizoda dramatu, realizovaného v produkci HBO, má premiéru v pondělí, 6. února ve 20 hodin.

Další části budou uvedeny ve stejném čase během následujících pondělků.

Hlavní postavou dramatu je Chester "Ace" Bernstein (Dustin Hoffman), který se po svém návratu z vězení znovu pouští do riskantních her o prestiž i pohádkové zisky. Další klíčové figury ztvárnili Nick Nolte a Dennis Farina. Autorem vyprávění - rozčleněného do devíti hodinových částí - je David Milch, který má na svém kontě slavný seriál Deadwood a dohlížel na scénáře jednotlivých epizod.

HBO uvede seriál ze zákulisí dostihů
▲ HBO uvede seriál ze zákulisí dostihů

Pilotní díl režíroval renomovaný Michael Mann, který byl zároveň supervizorem celého projektu. Čtvrtý díl realizoval jiný akční klasik Phillip Noyce, devátou epizodu natočila známá Mimi Lederová.

Na začátku vyprávění je Ace Bernstein po třech letech propuštěn z vězení. Jeho řidič a bodyguard Gus (Dennis Farina) vystupuje jako majitel irského plnokrevníka, kterého Ace nedávno koupil za dva milióny dolarů. Ušlechtilého zvířete se ujme talentovaný trenér Escalante (John Ortiz). Čtveřice sázkařů - Marcus (Kevin Dunn), Renzo (Ritchie), Jerry (Jason Gedrick) a Lonnie (Ian Hart) - mezitím shromažďuje prostředky na akci, jež jim může vynést závratnou výhru. Vytipovaný kůň však musí zvítězit v několika dostizích po sobě. Další klíčovou postavou konkurenčních pletich je stárnoucí trenér Walter Smith (Nick Nolte).

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články