Quantcast

Zimní Universal Channel: Seriálové novinky a hollywoodské hvězdy

| redakce | tisk

Program na kanálu Universal Channel rozhodně neupadl do zimního spánku, naopak, svým divákům přináší nespočet novinek.

Jako první se v lednu představily seriály. Naprostou novinkou, a tedy i premiérou v České a Slovenské republice je dramatický seriál Milionový lékař, který vysíláme každé úterý ve 21:20hod. Jak už samotný název napovídá, jedná se o atypický “lékařský seriál“, hlavní hrdina se vlivem hříček osudu stává lékařem těch nejbohatších a nejslavnějších. Od svého spuštění se seriál zařadil mezi ty nejsledovanější.

Zimní Universal Channel: Seriálové novinky a hollywoodské hvězdy
▲ Zimní Universal Channel: Seriálové novinky a hollywoodské hvězdy

Mezi další novinky se řadí Agentura Jasno a její velice neobvyklé vyšetřovací metody, která zimou proběhne ve třech sériích a jeden z neoblíbenějších a nejpodivnějších detektivů v seriálu Můj přítel Monk, kterého diváci uvidí ve čtyřech sériích.

Zimní seriálový program obohatily také premiérové díly mysteriózního Městečka Haven 2 na motivy románu Stephena Kinga a tajuplného seriálu dle skutečné předlohy - Médium 7.

Uvedeno bylo také pokračování dokumentárního a celebritami nabitého seriálu Kdo myslíte, že jste? 2, ve kterém se Kim Cattrall, Gwyneth Paltrow, Steve Buschemi nebo Lionel Richie vydávají po stopách svých předků, kteří se často ocitli ve velice těžkých životních situacích. V březnu bude znovu nasazena první řada tohoto seriálu a připomene pátrání Sarah Jessicy Parker, Brooke Shields nebo Lisy Kudrow.

Ačkní Havaj 5-0 sice již nepatří mezi novinky, pro velkou diváckou oblíbenost se ale v únoru vrací ještě v lepším čase! Diváci jej uvidí každý všední den ve 20:20 hod.

V únoru a březnu Universal Channel nabízí, mimo jiné, pravou hollywoodskou podívanou. Humor, akci, napětí, to vše v rukou těch nejlepších herců. Diváci se mohou těšit na komedii Lhář, lhář s gumovou tváří Jima Carrey, akční Rychle a zběsile v čele s Vinem Dieselem, krimi Přísaha s nenahraditelným Jackem Nicholsonem, 48 hodin v Paříži s Harrisonem Fordem, Moře lásky Al Pacinem a Johnem Goodmanem, mysteriózní thriller Hra s dvojící Michael Douglas a Sean Penn a akční Šakal s akčním Brucem Willisem a Richardem Gerem.

Jaro zavítá na televizní obrazovky v plné síle a přinese skvělé muže i krásné a sexy ženy v divácky nejoblíbenějších seriálech. Těšit se tak můžeme na nové díly dramatických seriálů Dobrá manželka 3 a Bratři a sestry 4.

zdroj: Universal





Reklama




Vybrané články