Quantcast

Orion Express má 570 tisíc abonentů

| redakce | tisk

V srpnu 2012 hodlá provozovatel satelitních platforem Orion Express zvýšit počet abonentů dvojnásobně ve srovnání s prosincem 2011 a plánuje překročit hranici 1 milionu klientů. Informovala o tom ředitelka marketingu společnosti Maria Žilina.

V prosinci 2011 měla společnost celkem 570 tisíc klientů a podle odhadů by měla mít v polovině února 2012 celkově 650 tisíc zákazníků. "Očekáváme, že i v budoucnu bude i nadále růst počet klientů stejným tempem - nejméně 40 tisíc předplatitelů měsíčně," uvedl ředitel PR Orion Epxress Michail Dubrovskyj.

Společnost Orion Express v současnosti provozuje tři platformy - Telekarta, Kontinent TV a Orion Exress. Služba Telefon pokrývá celé území Ruska, Orion Express pracuje na Sibiři a Dálném východě. Pro evropskou část Ruska je určena služba Kontinent TV.

Službu Telekarta má zhruba 30 až 35 procent z celkového počtu klientů, což je asi 200 tisíc zákazníků. Stejný počet mají služby Kontinent TV a Orion Express.

Během následujících šesti měsíců Orion Epxress očekává zachování současného tempa růstu počtu zákazníků.

Orion Express plánuje zavést nové tarify na platformě Kontinent TV a bude poskytovat 100 programů, včetně 10 stanic v HD rozlišení. Spuštění HD kanálu umožní satelit Horizons 2, který začal v minulých dnech pracovat na pozici 85°E.

10 HD programů bude zařazeno do nových balíčků - Kino+HD, Multifilmy+HD, Muzyka+ HD. Sport+HD a Znanija i razvlečenija+HD.

V dubnu se nabídka rozšíří o další sportovní, erotické a etnické stanice.

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články