Quantcast

Zápas Vitalije Klička v sobotu na Nova Sport a Voyo.cz

| redakce | tisk

V sobotu 18. února 2012 můžete exkluzivně sledovat na Nova Sport přímé přenosy boxerských zápasů v těžké váze o titul mistra světa organizace WBC. Nejočekávanějším zápasem večera bude duel legendárního ukrajinského boxera Vitalije Klička a Derecka Chisory, který úřadujícímu mistru světa slíbil KO v osmém kole. O dva týdny později se divákům předvede i Vladimir Kličko. Oba zápasy bude exkluzivně v přímém přenosu vysílat Nova Sport a internetový videoportál Voyo.cz.

Už tuto sobotu 18. února 2012 se v Mnichově odehraje další útok na absolutní dominanci bratrů Kličkových v profesionální těžké váze. Starší z boxerské dvojice ukrajinských sourozenců Vitalij bude ve svých čtyřiceti letech obhajovat mistrovský pás organizace WBC proti Derecku Chisorovi. Britský vyzyvatel na předzápasové tiskové konferenci oznámil, že Klička hodlá poslat k zemi v osmém kole.

Vitalij Kličko se v roce 2008 do profesionálního boxu vrátil po čtyřleté pauze a od té doby ani jednou neprohrál. Proti Chisorovi je i ve svém pokročilém věku velkým favoritem. V jeho prospěch hovoří především neuvěřitelná bilance 43 vítězství, ze kterých bylo 40 knockoutů. Během své kariéry prohrál pouze 2 souboje.

Na Chisorově straně je pouze věk a možná skutečnost, že předloni přišel o duel s Vladimirem Kličkem , proto je na souboj s dalším velikánem těžké váhy pořádně nažhavený.

Zápasy těžké váhy ale často rozhoduje jedna přesně mířená rána a tak výsledek duelu Vitalij Kličko versus Dereck Chisora je otevřený.

Ostře sledovaný souboj bude v sobotu 18. února 2012 vysílat stanice Nova Sport od 23:00. Kompletní galavečer boxu, včetně jednotlivých předzápasů, bude přenášen živě na Voyo.cz už od 20:50, a to zdarma v rámci zkušebního období. Spolukomentátorem bude nejúspěšnější český profesionální boxer Lukáš Konečný.

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články