Quantcast

Dominik Tzimas - nový regionální ředitel pro obchod Chello CE

| redakce | tisk

Mediální společnost Chello Central Europe oznamuje, že na pozici Regional Sales Director & Country Manager Poland jmenovala s platností od 1. března Dominika Tzimase. Je zodpovědný za posilování pozice firmy a jednotlivých televizních stanic v Polsku a za rozvoj obchodu rovněž v Česku, na Slovensku a v Rumunsku.

Tzimasovým hlavním úkolem bude hledání nových zdrojů dlouhodobých příjmů a strategických partnerství. Jeho přímým nadřízeným je Alena Blahovcová, VP Affiliate Sales.

Dominik Tzimas přichází do Chello Central Europe s více než 16 lety pestrých zkušeností z polského mediálního trhu. Věnoval se vývoji nových produktů a jejich uvádění na trh, nastavování obchodních a marketingových strategií
a vyhledávání nových obchodních příležitostí. Dříve pracoval jako Managing Director a Sales & Marketing Director pro nejvýznamnější mediální domy v Evropě.

Jsme potěšeni, že máme Dominika v našem týmu. V předchozích letech jsme výrazně rozvinuli portfolio našich televizních stanic, což ve spojitosti s jeho zkušenostmi s obchodem a marketingem v tomto regionu je skvělou kombinací nejen pro naši společnost, ale také naše partnery,“ uvedla Alena Blahovcová, VP Affiliate Sales Chello Central Europe.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články