Quantcast

Oficiální konec CSB TV

| redakce | tisk

Kašubská regionální televize CSB TV končí. Ukončení stanice potvrdila společnost Media Kaszëbë, provozovatel CSB TV. Brzy bude CSB TV nahrazena jinou stanicí.

"Máme podepsanou licenční smlouvu s Polcast Television, podle které Polcast může využívat zakoupené materiály do konce tohoto roku," uvedl Artur Jabłoński, bývalý předseda a zakladatel Media Kaszëbë a CSB TV. Podle jeho vyjádření bude zřejmě již v dubnu na místě CSB TV vysílat nový kanál s novým obsahem.

CBS TV začala vysílat v srpnu 2010. O rok později se společnost rozhodla z finančních důvodů ukončit vysílání a ukončila výrobu pořadů. Vysílání stále pokračuje a to s podporou TVS. Projekt vykázal ztrátu několika set tisíc zlotých měsíčně.

Začátkem prosince loňského roku CSB TV převzala varšavská společnost Polcast Television, která na základě uzavřené licenční smlouvy s Media Kaszëbë získala právo na užívání značky CSB TV a využívání archivních pořadů stanice. V lednu 2012 skončila společnost v konkurzu.

Polcast Television je vlastněna společností Media 5, která je producentem stanic jako Tele5, Polonia1 a Top Shop. Firma Media 5 prodává reklamní čas na několika televizních stanicích - od května 2011 také na CSB TV.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články