Quantcast

KabelKiosk choice s kombinací lineární TV a interaktivního obsahu

| redakce | tisk

Míchání tradičních televizních kanálů s internetovým obsahem je nyní možné pro kabelové domácnosti v Německu při využití služby KabelKiosk choice založené na standardu HbbTV vyvinuté německou dceřinou společností Eutelsat Communications.

Kabelová platforma KabelKiosk šířená prostřednictvím satelitu umožňuje službou KabelKiosk choice v první fázi dodávat programy pro nezávislé provozovatele kabelové televize. Spuštění interaktivního portálu je plně v souladu s požadavky diváků, kteří vedle lineární TV požadují on-demand obsah. Pro vysílatele, síťové operátory a poskytovatele contentu nabízí nové možnosti rozšíření dosahu lineárního a nelineárního obsahu a vytváří nové příjmy.

Služby dostupné přes KabelKiosk choice obsahují VOD, catch-up TV, přístup ke zpravodajským portálům a lokálním informacím. Uživatelský přístup k portfoliu interaktivních řešení je možný prostřednictvím set top boxů nebo televizorů s podporou HbbTV. Rozšíření pro tablety a smartphony je vyvíjeno s cílem rozšířit služby pro mobilní zařízení.

Eutelsat zrychluje přístup uživatelů ke službám KabelKiosk choice na bázi HbbTV odstraněním požadavku pro operátory významně investovat do svých služeb a infrastruktury.





Reklama




Vybrané články