Quantcast

M77: Všechny zbývající programy CS Linku do Skylinku nepřejdou

| Martin Vyleťal | tisk

Všechny zbývající placené programy satelitní služby CS Link se pravděpodobně neobjeví v nabídce sesterské platformy Skylink. Připouští to společnost M77 Group, která obě platformy vlastní.

"Je velmi pravděpodobné, že se všechny zbývající programy CS Linku do nabídky Skylinku nedostanou," uvedl webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva M77 Group SA. "To by naše balíčky velmi prodražilo," vysvětluje.

"Nepřevezmeme programy, které neposkytnou velmi výhodné podmínky. Konkrétnější být prozatím nemohu," doplňuje Jaromír Glisník.

V nabídce Skylink se letos objevilo několik programů, které doposud mohli přijímat pouze diváci CS Link - Film+, HBO2 a Prima Family HD. Ostatní programy jako AXN CZ, AXN Crime, AXN Sci-Fi, Minimax, Spektrum (SD) a Universal Channel doposud nemigrovaly do Skylinku a diváci stále čekají, kdy se těchto stanic dočkají.

"Při vyhodnocování popularity jednotlivých programů CS Linku velmi dobře slouží jejich „žebříček“ v rámci balíčku Mých 6. Jsou programy, které si zákazníci velmi často volí a jsou programy, které si nevolí skoro nikdo," odhaluje zákulisí služby Mých6 platformy CS Link Jaromír Glisník a dodává, že se jedná o informace k nezaplacení.

"Každopádně si mohou zákazníci CS Linku tyto programy sami zvolit v rámci Mých 6. To by mělo zapáleným fanouškům určitého programu vyhovět," myslí si Jaromír Glisník z M77 Group.





Reklama




Vybrané články