Quantcast

Hororový seriál Řeka na AXN od 1. května

| redakce | tisk

Další exkluzivní novinka od AXN - seriál Řeka - startuje prvního Máje. Steven Spielberg a Oren Peli, režisér filmů Paranomal Activity, natočili napínavý a tajuplný seriál, který se odehrává hluboko v srdci Amazonie. První díl uvidíte na AXN 1. května od 22:00.

Poutavý seriál, který na obrazovkách můžete sledovat od začátku května, vás provede záhadnými dobrodružstvími v srdci Amazonie. Právě tam se kdysi ztratil doktor Emmet Cole, když natáčel dramatické záběry pro slavný televizní pořad. Jeho manželka Tess a syn Lincoln se na pátrací výpravě napříč Amazonií přidají k Emmetově filmovému štábu. Čím hlouběji dobrodruzi pronikají, tím podivnější věci se kolem nich dějí.

Vedle strhujícího příběhu stojí za pozornost i filmové herecké obsazení seriálu. Emmeta Colea hraje Bruce Greenwood, kterého si můžeme pamatovat z role kapitána Pikea v seriálu Star Trek XI z roku 2009. Jeho ženu ztvárnila Leslie Hopeová, již známe ze seriálů 24 a Star Trek: Stanice Deep Space Nine. Jejich syna představuje anglický herec Joe Anderson, kterého jsme viděli ve filmech Podivní a Mezi vlky. V jedinečném hororovém seriálu, jehož tvůrcem je režisér trháku Paranormal Activity, Oren Peli, se objeví i maďarská herečka Lili Bordánová v roli Miny.

Premiéra: 1. května ve 22:00.
Premiérové epizody: každé úterý od 8. května ve 22:00 na AXN.

Tento zbrusu nový pořad jako první odvysílá AXN a je k dispozici i v HD kvalitě na AXN HD.





Reklama




Vybrané články