Quantcast

Trikolor TV rozšířil nabídku HD kanálů

| redakce | tisk

Dne 18.4.2012 se ruská satelitní platforma Trikolor TV rozšířila o nové programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) - Mezzo Live HD, Fashion One HD, Travel Channel HD a Outdoor Channel HD.

Mezzo Live HD přináší klasickou hudbu, jazz, operu, choreografii, koncerty a festivaly. Fashion One HD je mezinárodní kanál zaměřený na životní styl, cestování, zábavu, film a módu v HD rozlišení. Fashion One HD přináší módní týdny v různých metropolích světa, luxusní a exotické cestování, fitness, výživu a zdraví životní styl.

Travel Channel HD je evropský informační a zábavní kanál přinášející pořady o cestování. Stanice se vysílá ve více než 117 zemích Evropy, Asii a na Středním východě v 18 jazycích včetně ruštiny. Kanál vysílá exkluzivní, informační a praktické tipy na nejrůznější výlety po celém světě.

Outdoor Channel je přední světový televizní kanál věnovaný myslivosti, rybaření a venkovním aktivitám. Stanice byla s mezinárodním dosahem spuštěna v září 2010 a dnes se vysílá ve 30 zemích Evropy a Středního východu. Stanice se zaměřuje na témata lovu, rybolovu, off-road závodů, cestování po poušti a foto turistice.

Všechny HD novinky Trikolor TV se vysílají v testovacím režimu.

technické parametry - Mezzo Live HD:

Eutelsat 36B (36°E), freq. 11,958 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt

technické parametry - Fashion One HD, Travel Channel HD a Outdoor Channel HD:

• Eutelsat 36B (36°E), freq. 12,034 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt

zdroj: telesat-news.net, sat-digest.com





Reklama




Vybrané články