Quantcast

Lili Bordán vás každý pátek večer zve ke sledování filmů na AXN Sci-Fi

| redakce | tiskobrázek k článku: Lili Bordán vás každý pátek večer zve ke sledování filmů na AXN Sci-Fi

Max's Midnight Movies, to je nový pořad AXN Sci-fi z vlastní produkce. V 10dílné sérii se můžete těšit na nejoblíbenější filmy z 50. a 60. let, kterými vás nevšedním způsobem provede

Lilli Bordán, maďarská herečka žijící v Americe. Max (Lili Bordán) navíc komediální díla zpestří novými titulky, zajímavým komentářem a upravenými scénami.

V nové sci-fi sérii Max's Midnight Movies si můžete vybírat z nejoblíbenějších filmů z 50. a 60. let. Díky této speciální sérii si připomeneme taková béčková díla, jako původní seriál Flash Gordon, film Atom Age Vampire, westernový horor Jesse James Meets Frankenstein's Daughter, sci-fi The Brain That Wouldn't Die nebo Hercules Meets the Moon Men. Pokladnice béčkových filmů je téměř nevyčerpatelná... Společně s Max (Lili Bordán) oprášíte klasiku novými titulky, zajímavými komentářemi a upravenými scénami a užijete si skvělou zábavu. Původně komediální filmy tak nyní dostanou cílenou porci humoru navíc.

Moderátorkou této mimořádné série je Lili Bordán, maďarská herečka žijící v Americe, která svůj talent ukázala již v mnoha domácích i amerických filmech a divadelních představeních. V Maďarsku si zahrála ve filmu Andora Lengyela Bratříček, znát ji budete především z amerických seriálů Zákon a pořádek: Zvláštní oddělení, Robin Hood, Pohotovost nebo Battlestar Galactica: Blood & Chrome. V roce 2011 měl premiéru její film Love Affair of Sorts, ve kterém si Lili zahrála nejen hlavní roli, ale dokonce spolupracovala i na scénáři.

Půvabná herečka se již brzy po boku Bruce Greenwooda a Leslie Hopea objeví i v novém hororovém seriálu Řeka, který bude mít na AXN premiéru 1. května.

Každý pátek bude po Max's Midnight Movies odvysílán ještě jeden sci-fi film.

A na která díla se můžete těšit po skončení Max's Midnight Movies?

The Castle of Fu Manchu, 27. 4. 0:35 hod.
Frankenstein`s Daughter, 4. 5. 0:35 hod.
The She Beast, 11. 5. 0:35 hod.
Doomsday Machine, 18. 5. 0:35 hod.
The Brain That Wouldn`t Die, 25. 5. 0:35 hod.
Invasion of the Bee Girls, 1. 6. 0:35 hod.
End of the World, 8. 6. 0:35 hod.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články