Quantcast

Óčko stage - česká hudba živě pro více než 150 tisíc diváků

| redakce | tiskobrázek k článku: Óčko stage - česká hudba živě pro více než 150 tisíc diváků

Nejzářivější české hudební hvězdy vystoupí na Óčko stage, největší koncertní tour v republice! Každému, kdo se chce naladit na sezonu hudebních festivalů nabízí sobotní večer na Óčku možnost prožít ty nejlepší a nejrozjetější tuzemské koncerty, které byly za poslední dobu zaznamenány.

Je opravdu na co se těšit! Už tuto sobotu (28.4.) od 20.00 se diváci Óčka v rámci Óčko stage mohou vychutnat vyprodaný Průmyslový palác s bratry Homolovými, Zemánkem a Fenkem. Ti si na oslavu 10. výročí své kapely Wohnout pozvali Lenku Dusilovou nebo finské Waltari.

Na tento mejdan naváže další oslava, tentokrát 20. výročí Tří sester ze Džbánu, kde Lou Fanánek s kolegy z kapely rekapituluje dvě desítky let své kariéry.

Koncem května Óčko stage změní žánr a nechá diváky vychutnat funkovou lahůdku v podání Dana, Romana, Michala, Oty, která se každoročně koná ve vyprodané Lucerně 17. listopadu, v den výročí prvního koncertu J.A.R.

Z pražské Lucerny se Óčko stage přesune do Ostravy, kde před desetitisíci lidmi vystoupil fenomén jménem Jarek Nohavica.

Prozatím poslední plánovanou zastávkou je koncert extravagantní partičky Toxique s nezaměnitelnou frontmankou Klárou Výtiskovou.

V letošním roce odvysílalo Óčko již několik živých vystoupení. Na Óčko stage se vystřídali UDG, Chinaski, Aneta Langerová, Divokej Bill, Daniel Landa, slovenští Horkýže Slíže a Vypsaná FiXa. Alespoň část z posledních 5 koncertů na Óčko stage přitom vidělo 166 tisíc diváků televize Óčko. Podobná „návštěvnost“ se čeká i u chystaných koncertů. Óčko stage se tak stane suverénně nejnavštěvovanější scénou letošní festivalové sezony!

Televize Óčko se v rámci Óčko stage koncentruje na českou hudbu

Óčko stage vysílá Óčko v sobotu od 20 hodin.

28.4. 2012 Wohnout - Ahoj dědo, aneb co čekáte, nás zatím nečeká

12.5.2012 Tři sestry - 20 let naživu

26.5.2012 J.A.R. - Lucerna 08 Live

9.6.2012 Jarek Nohavica - Doma

16.6.2012 Toxique - I Love My Sofa

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články