Quantcast

Muz TV bude rebrandován na kanál JU

| redakce | tisk

Provozovatel ruského kanálu Muz TV chystá velké změny. V září bude program Muz TV rebrandován na kanál s názvem JU. Stanice bude dostupná po celém Rusku na stávající pozici programu Muz TV.

Ve stejnou dobu zároveň odstartuje nový klasický hudební kanál s původním názvem Muz TV. Stanice bude dostupná po celém Rusku.

Kanál JU bude poskytovat zábavní pořady. Půjde o některé formáty, které se již dříve vysílaly na stanici Muz TV a splňují vysoké nároky moderního diváka. Diváci se mohou těšit na kvalitní reality show, komedie, animované filmy, populární seriály a nejnovější zprávy. Stanice JU je navržena speciálně pro mladé a aktivní lidi, kteří chápou dnešní trendy, hledají zábavu a mají odpor k rutině. S proměnou stanice Muz TV na JU se ve vysílání sníží počet hudebních pořadů.

Hudební pořady se nově budou vysílat na stanici s názvem Muz TV.

"Z pohledu diváka se změní nejenom logo a design kanálu, začnou nové projekty vysoce kvalitního zábavního obsahu pro mládež. Kanál Muz TV je úspěšný. Potvrzují to i čísla sledovanosti a nyní soutěží s hlavními televizními kanály v segmentu televizní zábavy. Distribuční základna JU zůstane stejná jako nyní, kde vysílá Muz TV," řekl generální ředitel JU Dmitrij Sergejev.

Nový Muz TV přinese divákům módní hudbu a videoklipy. Nebudou chybět hitparády a informace ze světa showbyznysu. Hudební stanice Muz TV odstartuje na podzim letošního roku. Cílovou skupinou budou mladí diváci ve věku od 11 do 34 let.





Reklama




Vybrané články