Quantcast

Digi TV chystá kanály Digi World a Digi Life

| redakce | tisk

Rumunská telekomunikační společnost RCS/RDS spustí letos na podzim dva nové televizní kanály, které se budou jmenovat Digi World a Digi Life. Informovala o tom agentura Mediafax.

Společnost RCS/RDS již odeslala požadavek Národní audiovizuální radě CNA požadavek na udělení vysílacích licencí.

Digi World bude vysílat pořady o biologii, vědě, technologii, cestování a historii. Digi Life přinese lifestylový program.

Oba programy mají odstartovat letos na podzim a budou k dispozici výhradně v sítích RCS/RDS - tedy v kabelových sítích a také v její satelitní platformě Digi TV. Zatím není jasné, zda bude program poskytován na českém a slovenském trhu.

RCS/RDS je vlastníkem kanálů Digi 24 HD, Digi Film, Digi Sport a Digi TV Info. Je také akcionářem v televizních stanicích Music Channel, H!T Music Channel, UTV a Analog TV.

RCS/RDS je jedním z předních operátorů v regionu. Své služby poskytuje v Rumunsku, Maďarsku, České republice, na Slovensku, Chorvatsku, Srbsku, Španělsku a Itálii. Společnost vyvinula vlastní infrastrukturu přes optické vlákno a kabelové služby zahrnují televizi, internet, mobilní a pevné linky ve více než 200 městech.

zdroj: media-sat.net





Reklama




Vybrané články