Quantcast

M77 Group nechystá konec CS Linku

| redakce | tiskobrázek k článku: M77 Group nechystá konec CS Linku

Satelitní platforma CS Link nekončí. Její vlastník a provozovatel lucemburská mediální skupina M77 Group se zaměří na jeden systém podmíněného přístupu a rozšiřování nabídky sesterské platformy Skylink.

"Konec CS Linku se stále objevuje jako téma v odborných kruzích. Zákazníci to, řekl bych, neřeší a o žádném konci CS Linku nespekulují," řekl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group. "CS Link samozřejmě jede dále. Drtivá většina zákazníků CS Linku si nikdy žádnou placenou nabídku nepředplatila. Pro drtivou většinu zákazníků CS Linku se tedy NIC nemění," dodává.

M77 Group se bude soustředit na jeden systém podmíněného přístupu. "Soustředění placené nabídky na jeden systém podmíněného přístupu má mnoho praktických důvodů. A zákazník CS Linku, který projeví zájem o placenou nabídku, může kdykoli s výhodou migrovat na Skylink," popisuje.

Společnost hodlá pokračovat v plánech, které představila před rokem. "Neděláme nic jiného než to, co jsme deklarovali cca před rokem. CS Link bude platformou pro zákazníky, kteří jsou cenově citliví a nemají zájem o širší programovou nabídku. Rozhodně NEKONČÍ," upozorňuje Jaromír Glisník z M77 Group.

Pro náročnější zákazníky bude sesterská služba Skylink. "Skylink bude platformou pro ty náročnější. Konec CS Linku však nepřipravujeme, není pro to urgentní důvod," tvrdí předseda představenstva M77 Group.

"Ale logicky nehodláme investovat marketingové peníze do platformy, která další výnosy nenese. Raději do platformy, které má potenciál - placená televize," uzavírá téma možného konce CS Linku Jaromír Glisník.

Satelitní platforma CS Link bude od prosince 2012 bez placené nabídky. Všem abonentům do té doby vymění CryptoWorks a Irdeto karty CS Link za přístupové karty Skylink.





Reklama




Vybrané články