Quantcast

Atraktivní European Trophy a hráči NHL na NOVA Sport

| redakce | tisk

V Bratislavě a ve Vídni vyvrcholí od čtvrtka do neděle třetí ročník hokejové European Trophy. Finálový turnaj pod názvem Red Bulls Salute proti sobě postaví šest nejlepších týmů ze základních skupin a hostitelské Slovan Bratislava a Vídeň Capitals. Všechna utkání odvysílá NOVA Sport a VOYO.cz. Red Bulls Salute mohou diváci sledovat od čtvrtka 13. 12. 2012. do neděle 16. 12. 2012.

Fanoušci hokeje mohou v akci vidět hráče NHL jako je Claude Giroux, Danny Briere (oba Philadelphia Flyers/Eisbärenem Berlín), Andrej Sekera (Buffalo Sabres/Slovan Bratislava), Ľubomír Višňovský (New York Islanders/Slovan Bratislava) nebo Justin Braun (San Jose/Tappara) a Janik Hannsen (Vancouver Canucks/Tappara).

Přestože bude český klub tentokrát chybět, diváci se i tak mohou těšit na pořádnou dávku atraktivního hokeje. Ze sedmičky českých účastníků byl nejblíže postupu Chomutov. V Jižní divizi skončil druhý, ale protože hostitelské týmy zůstaly až za ním, měli Piráti smůlu. Stejně tak už v kvalifikačních bojích zůstal obhájce prvenství Red Bull Salcburk.

Ve čtvrtfinále se tak na bratislavském stadiónu Ondreje Nepely ve čtvrtek od 17:30 utkají švédský HV71 s finskou Tapparou Tampere, večer od 20:30 se domácí Slovan pokusí zvládnout další švédský celek Färjestad. Ve Vídni nejprve ve švédském derby Lulea narazí na Brynäs a po nich se o semifinále utkají domácí Capitals s Eisbärenem Berlín.

V sobotu dojde na semifinálové souboje. První se uskuteční ve Vídni, večerní pak v Bratislavě. Finále se odehraje v neděli od 20:00 ve vídeňské Albert Schultz Eishalle. Všechna utkání z prestižního turnaje mohou diváci sledovat na NOVA Sport a VOYO.cz.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články