Quantcast

Platforma nC+ odstartuje na jaře 2013

| redakce | tiskobrázek k článku: Platforma nC+ odstartuje na jaře 2013

Již brzy se sloučí polské satelitní pay-tv platformy n a CYFRA+ a vytvoří společnou platformu pod pracovním názvem nC+. Přesný termín představení společné platformy zatím není známý. K dispozici zatím není ani nové logo fúzovaných platforem.

Provozovatel platformy CYFRA+ na sociální síti uvedl, že společná platforma bude představena v dubnu 2013. Bližší podrobnosti ale nesdělil.

Obě platformy již spolupracují a to zejména v programové oblasti. Již několik týdnů kanál Planete+ (Planete+ HD) je sponzorem vybraných pořadů na televizi TVN24 (TVN24 HD). 7. prosince 2012 stanice CANAL+ Sport (CANAL+ Sport HD) vysílala vybraná utkání Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA a italské Serie A, na která má práva ITI. Fragmenty zápasů zahraničních lig, na která má práva CANAL+, uvidí diváci nSport (nSport HD). Televize Canal+ (Canal+ HD) a nPremium HD) budou 25.12.2012 vysílat film "List do M.", který produkovala televize TVN. Od ledna 2013 bude prodej reklamního času na všech kanálech pod značkou CANAL+ a tématických stanic společnosti CANAL+ Cyfrowy prodávat TVN Media.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články