Quantcast

Alpine Rockfest a sjezdařské hvězdy na NOVA Sport a VOYO.cz

| redakce | tisk

Už potřetí si dají přední světoví sjezdaři dostaveníčko v italských Dolomitech, kde je čeká další ročník akce Alpine Rockfest. Na svazích v okolí Trentina se budou opět mezi brankami obřího slalomu sprint prohánět hvězdy Světového poháru a pod sjezdovkami si zase budou moci diváci vychutnat hudební koktejl v podání předních rockových kapel.

Podobně jako loni se pořadatelé budou snažit posunout sport a zábavu na novou úroveň. Přímý přenos nabídne NOVA Sport a VOYO.cz 20. 12. 2012 ve 12:00.

I letos se organizátorům podařilo přilákat přední sjezdařská esa v čele s vedoucím mužem průběžného pořadí Světového poháru Akselem Lundem Svindalem. Fenomenální Nor letos vyhrál už tři závody Světového poháru a v čele celkového hodnocení má náskok 106 bodů na Teda Ligetyho. Osmadvacetiletý Američan je loňským vítězem Alpine Rockfestu a na svazích pod horou Paganella nebude chybět ani letos. V rámci okruhu Světového poháru vyhrál Ligety v tomto ročníku už tři obří slalomy, takže i tentokrát bude patřit k hlavním favoritům.

Ve startovní listině najedeme i další zajímavá jména jako jsou Philip Schörghofer, Davide Simoncelli nebo Christof Innerhofer. V atraktivním přímém přenosu si budete moci díky zajímavě umístěným kamerám dokonale vychutnat všechny nástrahy trati včetně závěrečného skoku přes automobil. A hlavně, na vítěze závodu čeká lukrativní prémie 70 000 eur.

Přímý přenos 3. ročníku Alpine Rockfestu začíná na NOVA Sport a VOYO.cz ve čtvrtek 20. 12. ve 12 hodin. V roli spolukomentátora se představí sjezdař Petr Záhrobský.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články