Quantcast

Vánoce 2012 na kanálech Film+ a Fishing and Hunting

| redakce | tisk

Televizní kanály Film+ a Fishing&Hunting se svým příznivcům za jejich přízeň štědře odmění. Diváci se mohou opět těšit na bohatou vánoční nadílku plnou smíchu, napětí a romantiky na Film+ a milovníci lovu a rybolovu se s tematickým kanálem Fishing&Hunting opět vydají na místa plná dobrodružství a čarokrásné přírody.

Pro milovníky filmů započnou jejich vánoční hody již v sobotu 22. prosince ve 22:40, kdy Film+ premiérově uvede film Zkrocená hora, oceněný hned třemi Oscary, včetně toho za nejlepší film roku.

Na Štědrý den začne programová nadílka Film+ v 12:05 animací pro děti Arthur a Minimojové, a ihned po Arthurovi, v 13:55 bude následovat dobrodružství Flynna Carsena a jeho honba za kopím osudu. Večerní program od 20:00 bude patřit snímku Neviditelné děti, natočeného devíti režiséry světového formátu, včetně Emira Kusturici.

Pět minut po půl čtvrté odpoledne na první svátek vánoční, mohou diváci na svých obrazovkách zhlédnout například brilantní film Tamtamy ticha nebo se v čase 22:50 potěšit herectvím oscarového Colina Firthe a Bena Barnese ve strhujícím dramatu Dorian Gray.

Na druhý svátek vánoční, pět minut po poledni, se malí diváci sejdou opět s Arthurem, tentokrát v souboji dvou světů a v čase 22:50 se dospělejší diváci setkají s legendou filmových pláten Anthony Hopkinsem ve filmu V zajetí rychlosti.

Program přelomu roku se na Film+ opět ponese na vlně smíchu. Na Silvestra uvedeme komedii a kasovní trhák, Kick - Ass (20:30) a nebude chybět ani zástupce české kinematografie. Snímek režiséra Tomáše Řehořka, Czech Made Man, který ihned po uvedení do kin na jaře minulého roku, vyvolal rozruch u filmových kritiků, díky svému netradičnímu vizuálnímu pojetí a neobvyklému příběhu. Film+ uvedl tento film v exkluzivní televizní premiéře a to současně v České i Slovenské republice a diváci ho mohou opět vidět v čase 22:35.

První den roku 2013 předloží Film+ opět lahůdku v podobě komedie. Film Jeden a půl rytíře je naplánován na 15:40.

Fishing and Hunting připravil milovníkům rybaření a lovu na Štědrý den dva premiérové dokumenty. Od 17:00 poběží Ostrov Senja - téměř zapomenutelný rybářský ráj a od 17:25 fantastický dokument, Rybaření v Palotáši na škeblovém podloží. Na druhý svátek je pro příznivce rybolovu od 16:30 připravena premiéra pokračování série dokumentů, Pohár v lovu kaprů Atka-K-Fish II a od 17:00 bude následovat premiéra dokumentu Pohár Argovy v candátech.

Na předposlední den v tomto roce je od 16:35 připravena ve vysílání FaH premiéra dokumentu, Česká kaprařina s Karlem Niklem. Karel Nikl Vám předvede svoji strategii v lovu kapra od jara do zimy. Na Silvestra od 19:05 uvede Fishing and Hunting Rybářskou výprava CCD I. - Pohár FnH 1. část, nazvanou Sumcový maraton.

Nový rok bude na FaH patřit opět kaprům a to v pořadu 4. kapří show 2012, kterou uvedeme v premiéře v 17:30.

zdroj: IKO TV CE





Reklama




Vybrané články