Quantcast

Novodobí gladiátoři MMA na FANDOVI

| redakce | tisk

Pro všechny fanoušky MMA má FANDA skvělou zprávu. Už tento čtvrtek mohou diváci sledovat Mezinárodní turnaj MMA organizace GCF s podtitulem Destiny. Atraktivní zápasy, při kterých nikdy není nouze o dramatické momenty, přinese FANDA ve čtvrtek 10. 1. 2013 od 23:55.

Diváci se mohou těšit celkem na 11 MMA zápasů v osmihranné kleci. Na turnaji se sešla nejenom česká špička, ale akci zpestřila i účast borců z Polska.

Zlatý hřebem večera byl souboj domácího zápasníka a organizátora turnaje v jedné osobě, Michala "Háši" Hamršmída, s Polákem Ivanem Gladkiym. Zda se Michalovi podařilo v těžkém duelu vyhrát, se diváci dozví na FANDOVI.

Na televizní diváky čeká velké překvapení v podobě souboje, ve kterém se střetly úspěšná česká thaiboxerka, kickboxerka a trenérka ženské státní reprezentace v boxu, Eva Líšková, a polská mistryně v K-1 a thaiboxu, osmnáctiletá Sylwia Juskiewicz. Pro Evu šlo o třetí utkání v MMA. Z předchozích dvou si dlouholetá česká reprezentantka odnesla jednu remízu a jednu porážku. Mezi soupeřkami byl cítit velký respekt. Ani jedna nechtěla udělat chybu a tak se v úvodu spíše oťukávaly a testovaly své reakce. O tom, kdo si z duelu odnesl vítězství a kdo porážku stylem KO, se přesvědčíte jedině na FANDOVI.

I v dalších bojích se diváci dočkají kvalitní podívané. Zaujmout mohou především ty souboje, které skončily knock-outem.

Záznam z Mezinárodního turnaje MMA mohou diváci sledovat ve čtvrtek 10. 1. 2013 od 23:55 na FANDOVI. Reprízu vysílá FANDA v noci z neděle 13.1.2013 na pondělí od 1:40.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články