Quantcast

Víkendový maratón zápasů FA Cupu na NOVA Sport a VOYO

| redakce | tisk

Poslední lednový víkend bude na obrazovkách NOVA Sport a VOYO už tradičně patřit FA Cupu. Nejstarší fotbalová soutěž světa dospěla do 4. kola. Většina favoritů je stále ve hře, a tak se dají očekávat atraktivní souboje.

V akci uvidíte i obhájce trofeje Chelsea, v jejíž bráně by mohl nastoupit Petr Čech. Londýnský tým má ale nabitý program, takže manažer Rafael Benítez může dát v nedělním derby proti účastníkovi 4. ligy Brentfordu šanci členům širšího kádru.

O den dříve se představí Rosického Arsenal. Český reprezentant laboruje s lýtkem a zatím není známo, zda se do sobotního utkání na hřišti druholigového Brightonu dá do pořádku.

Nezapomeneme ani na oba manchesterské kluby představující momentálně absolutní špičku anglického fotbalu. Úřadujícího šampióna Manchester City čeká v sobotu po poledni těžké utkání ve Stoke, kde se mu v posledních letech příliš nedaří. Domácí Hrnčíři se navíc v repríze finále z roku 2011 pokusí oplatit svému soupeři tehdejší porážku z Wembley.

Aktuální lídr ligové tabulky Manchester United bude mít v duelu s Fulhamem výhodu domácího prostředí a opět bude spoléhat především na fenomenálního kanonýra Robina van Persieho.

Na své si přijdou také příznivci dalších dvou velkoklubů - Tottenhamu a Liverpoolu, které čekají ošemetné zápasy na hřištích týmů z nižších soutěží. Kohouti se musejí vypořádat s Leedsem a Reds s Oldhamem.

Šest špičkových mužstev v přímých přenosech - to je šest lákavých pozvánek na Anglický pohár. V sobotu i v neděli tak můžete u televizních obrazovek strávit celé odpoledne a stále se bude na co dívat.

Programová nabídka ze 4. kola FA Cupu (NOVA Sport a VOYO)

Sobota 26. ledna
13:40: Stoke City - Manchester City
15:55: Brighton & Hove Albion - Arsenal
18:25: Manchester United - Fulham

Neděle 27. ledna
12:55: Brentford - Chelsea
14:55: Leeds United - Tottenham Hotspur
16:55: Oldham Athletic - Liverpool

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články