Quantcast

DRE Crypt 2 prolomen - Trikolor TV jde v emu

| redakce | tisk

Provozovatel největší ruské satelitní pay-tv platformy Trikolor TV musí řešit jeden poměrně zásadní bezpečnostní problém. Jeho systém podmíněného přístupu DRE Crypt 2 byl totiž v minulých dnech hackery prolomen.

Bez řádného předplatného mohou diváci prostřednictvím EMU ilegálně přijímat celou SD nabídku Trikolor TV a dále také několik stanic ve vysokém rozlišení (HDTV).

Po prolomení systému DRE Crypt se očekávají proti pirátská opatření Trikolor TV - buď úprava v kódování programů nebo výměna určité série přístupových karet, která byla hacknuta.

Trikolor TV poskytuje své služby pro západní část Ruska na satelitech Eutelsat 36A a Eutelsat 36B na pozici 36°E. Transpondéry pracují v ruském svazku s kruhovou polarizací, takže pro příjem je nutný LNB s depolarizační destičkou a v Čechách je nutná parabola většího rozměru. Lepší příjmové podmínky jsou směrem na východ.

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupné.





Reklama




Vybrané články