Quantcast

V sobotu startuje na FANDOVI nový pořad Digiport

| redakce | tisk

V sobotu 23. února 2013 od 17:40 odvysílá televizní stanice FANDA pilotní díl nového pořadu Digiport. Jak název napovídá, pořad je určen především pro ty, kteří se zajímají o dynamický svět digitálních technologií.

Digiport ocení nejširší skupina diváků, která se s těmito technologiemi uživatelsky setkává v každodenním životě. Všechny technologické vychytávky testuje na vlastní kůži exotická moderátorka pořadu Veronika Hong.

Digiport bude také kvalitním navigátorem a rádcem pro všechny zájemce o koupi nového notebooku, digitálního fotoaparátu nebo mobilu, příslušenství, programy a počítačové hry nevyjímaje. Pořad odhaluje nedostatky, ale také přednosti jednotlivých produktů, a ty pak podpoří i názory odborníků na dané téma. „Digiport je pořad pro všechny, kteří jsou zvědaví, co nového a zajímavého se děje ve světě moderních technologií. Rozhodně není určen jen pro muže. Už pomalu přestává platit stereotyp, že ženy technice nerozumí, a proto věřím, že si najde i své divačky. Snažíme se, aby všemu, co v pořadu zazní, rozuměl i laik nebo klasický spotřebitel a aby to diváky hlavně bavilo,“ řekla moderátorka Veronika Hong.

V sobotu startuje na FANDOVI nový pořad Digiport
▲ V sobotu startuje na FANDOVI nový pořad Digiport

Pořad se skládá ze čtyř až pěti krátkých, většinou šestiminutových reportáží, v nichž moderátorka Veronika Hong sama vše testuje a zkouší na vlastní kůži. Testování technických novinek vždy probíhá velmi akčně.„Moderní technologie mi hodně ulehčují život a snažím se jim porozumět. Nejsem úplný expert, spíš někdo, kdo chce využít to, co nám tenhle technický svět nabízí. Nesedím hodiny nad diskusními fóry o tom, jak si vytunit počítač, ale ráda si například počtu v časopisech nebo webech o zajímavých technických vychytávkách. Celý život jsem byla obklopena muži, ať už to byl můj táta, bratr nebo partneři, kteří se zajímali o všechny možné gadgety, a možná i proto k tomu mám pozitivní vztah,“ doplnila Veronika.

Kromě testů, recenzí či návštěv veletrhů spotřební elektroniky nebudou chybět ani rozhovory se zajímavými hosty, jako jsou počítačoví experti a vývojáři nových her, výtvarníci, designéři apod.

Digiport bude mít své pevné místo v sobotním vysílání FANDY od 17:40. Reprízy jsou naplánovány na neděli v 8:00.

Moderátorka a herečka Veronika Hong se narodila a žije v Praze. Na první pohled ale zaujme exotickým zjevem. Její maminka je Slovenka, tatínek pochází z Vietnamu. Diváci ji mohou znát především z filmu Czech Made Man, kde ztvárnila roli „femme fatale“ Sharon. Přestože působí křehce a žensky je známá svým pozitivním vztahem k technickým vychytávkám a technologiím obecně.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články