Quantcast

Sobotní El Clásico poprvé v HD rozlišení na Sport2 HD

| redakce | tisk

Velká fotbalová událost čeká tuto sobotu diváky televizí Sport1 a Sport2 HD. Obě stanice odvysílají souběžně v přímém přenosu od 15.45 poslední ligové El Clásico, na Sport2 HD poprvé v nativním vysokém rozlišení.

Špičkový fotbal a tenis budou patřit mezi největší taháky sobotního vysílání Sport1 a Sport2 HD. Na odpolední ligové derby odvěkých španělských rivalů Realu Madrid a FC Barcelony naváže Sport1 od 18.00 záznamem finále tenisového turnaje ATP500 z Dubaje, zatímco příznivci kopané mohou ve vysokém rozlišení na Sport2 HD zhlédnout od 17.45 reprízu čtvrtfinále německého poháru mezi Bayernem Mnichov a Borussií Dortmund a následně se vrátit na španělský trávník, na němž od 19.45 Osasuna hostí Athletic Bilbao.

Po nedávných slabších výkonech Barcelony je celý svět zvědavý, jak si povede hvězdný výběr Tita Vilanovy na domácím hřišti bílého baletu. Z toho důvodu odvysíláme přímý přenos El Clásica výjimečně na obou našich stanicích, aby si toto napínavé utkání mohli naplno užít všichni naši diváci,“ uvedl za provozovatele Sport1 a Sport2 HD Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články