Quantcast

To nejlepší od BBC v březnu na televizi Spektrum

| redakce | tisk

Nejpůsobivější dokumenty z produkce BBC odvysílá v březnu placená televize Spektrum. Ve speciálním dvouhodinovém bloku od 19.20 přinese špičkové přírodopisné pořady ověnčené řadou mezinárodních ocenění a s velkým diváckým ohlasem.

Březnové vysílání televize Spektrum se soustředí na to nejlepší z produkce věhlasné BBC. V pondělí 11. března od 19.20 Spektrum nabídne šestidílný cyklus Země z ptačí perspektivy, který zavede diváky na nebe Jižní Ameriky, Afriky či Asie. Ve stejný den ve 20.25 začne seriál S Brucem Parrym za Severním polárním kruhem. Přesně o týden později vstoupí na obrazovky Amazonka s Brucem Parrym a v úterý 19. března Velké přírodní události o globálních sezónních událostech ovlivněných Sluncem a oceány, na tomto dokumentu se podílel slavný David Attenborough. Březnový blok Spektra vyhrazený tomu nejlepšímu od BBC se začátky vždy v 19.20 završí třídílný Pravý Madagaskar od středy 27. března.

Přírodopisné snímky vyrobené slavnou BBC patří mezi nejlepší na světě, neboť jsou zárukou nejen úchvatné podívané, ale také fundovaného poznání našeho světa,“ uvedl za Spektrum Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

V březnu se ve vysílání Spektra objeví další atraktivní pořady, například lifestylový Utajený šéf - Kanada a dokumenty Uvnitř Mléčné dráhy, Vražedných Top 10 nebo Predátoři pod lupou.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články