Quantcast

Premiérová Nigella Lawsonová ode dneška v kuchyni na TV Paprika

| redakce | tisk

Ostrovní bohyně dobrého jídla Nigella Lawsonová opět vábí vyznavače kvalitní, nápadité a moderní kuchyně na TV Paprika. První půlhodinovou epizodu z třináctidílného premiérového cyklu S Nigellou v kuchyni (Nigella Kitchen) odvysílá tato televize již dnes večer ve 21.20 a dále každý všední den ve stejný čas.

Velká Británie dala gastronomickému světu nejen rošťáckého Jamieho Olivera, nekompromisního Gordona Ramsayho nebo avantgardního Hestona Blumenthala. Okouzlující Angličanka Nigella Lawsonová se nyní s diváky TV Paprika podělí v premiérovém seriálu S Nigellou v kuchyni o svoje nové nápady a recepty, které jsou nejen svůdně dobré, ale také rychlé.

Se svou nenapodobitelnou a přesně vyváženou směsí humoru, radosti a nadšení může být Nigella Lawsonová vzorem každé hospodyňky současnosti, protože vaří v moderním duchu, v každou denní dobu a v každé situaci. Ať už je úkolem uvařit po příchodu ze zaměstnání práci chutnou a lehkou (rozuměj nízkokalorickou, ale zároveň snadnou) večeři, nebo připravit něco dobrého na zub pro víkendové lenošení, případně pár slavnostnějších chodů na rodinnou oslavu, Nigella si ví vždy se vším rady.

V menu podle Nigelly najdeme pečené jehněčí, thajskou nudlovou polévku, indické karí, španělské kuře s chorizem či mexický dezert churros. Nigella nezná hranice a z každé národní kuchyně vybírá to nejzajímavější a nejchutnější tak, aby doma vše hravě zvládla i zaměstnaná žena. S Nigellou v kuchyni se naučíme vařit doma jednoduše, s ingrediencemi, které každá zná - a přece nám z nich vyjde pokaždé něco obdivuhodného.

Premiérový seriál S Nigellou v kuchyni vysílá placená stanice TV Paprika od pondělí 11. března každý všední den ve 21.20.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články