Quantcast

Polsko: TVP Rozrywka bude v muxu 3, kabelovkách a nc+

| redakce | tisk

15.4.2013 spustí polská veřejnoprávní TVP (Telewizja Polska) svůj nový tématický kanál s názvem TVP Rozrywka. Jedná se o devátý kanál TVP (nepočítá se internetový TVP Parlament).

Program nové stanice se bude vysílat 7 dní v týdnu od 6:00 do 02:00 hodiny. Stanice bude dostupná v kabelových sítích a pravděpodobně se objeví také v nabídce platformy nc+. Jednání stále probíhají.

Podle informací operátorů bude program zařazen do polských sítí Vectra, Toya a Petrus (v digitálních paketech a v některých analogových). Pokračují jednání i s dalšími operátory, včetně UPC. Celkově bude signál TV Rozrywka dostupný ve více než 500 tisících přípojek. Ostatní operátoři zařadí program pravděpodobně v květnu a k programu bude mít přístup dalších 1 milion abonentů kabelových sítí. Zároveň probíhají jednání s platformou nc+, která chce zařadit novou stanici do své nabídky.

Nový kanál bude také vysílat v rámci třetího terestrického multiplexu MUX 3. V současné době bude TVP Rozrywka dostupná pro 68 procent obyvatel Polska a v červenci se pokrytí rozšíří a program naladí přes 90 procent Poláků.

TVP Rozrywka chystá nejlepší rodinný zábavní repertoár, který se skládá mimo jiné z bohaté zásoby TVP a také aktuální produkce TVP. V programu TVP Rozrywka najdou diváci satirické kabaretní show, talk show, festivaly a televizní vystoupení, koncerty, videoklipy, soutěže, komediální filmy a vybrané seriály.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články