Quantcast

Zvířecí pohotovost nonstop 8 - novinka na Viasat Nature

| redakce | tisk

Dokumentární kanál Viasat Nature zařazuje do svého programu osmou řadu seriálu Zvířecí pohotovost nonstop. Budete tak moci nahlédnout do fascinujícího světa lidí, oddaných záchraně ohrožených divokých zvířat, ale i domácích mazlíčků, kteří se stali obětí lidské krutosti, pronásledování a zanedbání.

Dokument doprovází lidi, kteří úzce spolupracují s charitou zaměřenou na pomoc zvířatům, širokou škálou záchranných center a útulků a veterinárních stanic, napříč celou Velkou Británií.

Každý rok se tisíce volně žijících živočichů a domácích zvířat stanou obětí zneužívání, pronásledování a zanedbávání. Tento autentický seriál sleduje inspektory, kteří se snaží vyšetřit a zakročit proti týrání zvířat a bojují také za omezení nelegálního obchodu s ohroženými druhy. Uvidíte ale také přehlídku úžasných divoce žijících zvířat od tuleňů a velryb a vzácných dravců, až po běžné návštěvníky našich zahrad, jako jsou ježci nebo například jezevci.

Zvířecí pohotovost nonstop 8 - novinka na Viasat Nature
▲ Zvířecí pohotovost nonstop 8 - novinka na Viasat Nature

Každý díl seriálu je zaměřený na širokou škálu případů - od týraných nebo opuštěných zvířat, která naléhavě potřebují péči a nový domov, až po zraněné tuleně, jeleny, koně a další volně žijící zvířata, která nutně potřebují pomoc, aby se uzdravila a mohla se vrátit zpět do divočiny. Seriál nás zavede ale také domů k majitelům chovajícím psy, kočky, králíky, krysy nebo například hady! Je to naprosto neobyčejný pohled do světa divokých a domácích zvířat a lidí, kteří se snaží je chránit.

Seriál Zvířecí pohotovost nonstop 8 vysílá Viasat Nature od 28. července do 29. září vždy v 16:55 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články