Quantcast

Slovak Sport TV získal práva i na českou fotbalovou ligu

| redakce | tiskobrázek k článku: Slovak Sport TV získal práva i na českou fotbalovou ligu

Provozovatel Slovak Sport TV pokračuje v nákupech dalších vysílacích práv. Mezi nejnovějšími akvizicemi je i nejvyšší česká fotbalová soutěž - Gambrinus liga. Přenosy z této soutěže zařadí stanice na svůj stávající program Slovak Sport TV.

Kanál Slovak Sport TV, šířený na území České republiky a Slovenska, bude muset zároveň opustit český trh. Práva na Gambrinus ligu a také NHL totiž mají v Česku jiní vysílatelé.

"Počítame s tým, že prvý kanál opustí český trh. Pre ten je určený vznikajúci druhý platený kanál. O jeho zaradení rokujeme so všetkými najväčšími operátormi v Česku," uvedl webu Mediálne.sk Robert Greguš, ředitel Slovak Sport TV.

První kanál Slovak Sport TV je v současnosti nabízen i v satelitní platformě Skylink v Česku a na Slovensku v rámci placené nabídky. Na její stávající stanici se mají objevit slovenské sporty a také hokejová NHL. Jeden zápas týdně přinese i z populární anglické fotbalové Premier League.

Na chystaném programu Slovak Sport TV2 bude vysílat většinu přenosů z Premier League, dále ruskou, belgickou a argentinskou nejvyšší soutěž a také přenosy z tenisových turnajů ATP a WTA.

Start Slovak Sport TV2 se podle aktuálních informací chystá na druhou polovinu července 2013. Druhý kanál nabídne operátorům jako placený kanál a bude dostupný na Slovensku i v Česku.

zdroj: Medialne.sk





Reklama




Vybrané články