Quantcast

Skylink: Provozovatel Slovak Sport TV přestal komunikovat

| redakce | tisk

Provozovatel slovenské sportovní stanice Slovak Sport TV přestal komunikovat s vlastníkem satelitní platformy Skylink. Zatím není jasné, zda zůstane program v nabídce této DTH služby a zda bude moci zařadit i druhý kanál - Slovak Sport TV2, který odstartoval 1.8.2013.

"Od SS nemám žádnou zprávu už několik týdnů," svěřil se webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která provozuje platformu Skylink. Ta šíří i stanici Slovak Sport TV.

Vlastník platformy Skylink má zájem i o druhý program - Slovak Sport TV2, který bude nabízet přenosy z anglické fotbalové Premier League. "My jsme zájem o SSTV2 deklarovali," potvrdil webu parabola.cz Jaromír Glisník.

Slovak Sport TV2 je v Česku zatím dostupný jen v IPTV nabídce O2TV společnosti Telefonica Česká republika a v aplikacích Topfun ve Smart TV a v mobilních zařízení s operačními systémy Android, iOS a Windows Phone. Kdo bude šířit stanici na Slovensku bude oficiálně oznámeno v pondělí 5.8.2013. Předpokládá se, že bude v Digi TV a Magio Sat.





Reklama




Vybrané články