Quantcast

Odstartovaly nové britské kanály BT Sport

| redakce | tisk

Podle plánů bylo k 1.8.2013 na britském trhu zahájeno vysílání nových sportovních kanálů BT Sport. První vysílací den byly programy dostupné všem divákům Freeview, BT a Sky UK.

Promo akce začala v 18:00 hodin speciální show v přímém přenosu s novými moderátory, odborníky, komentátory a speciálními hosty kanálu.

Diváci viděli zbrusu nové televizní studio BT Sport - podle vysílatele největší sportovní studio v Evropě. Zahajovací přenos vysílaly souběžně kanály BT Sport 1 a BT Sport 2. Následně BT Sport 1 vysílal fotbalový zápas Audi Cup a BT Sport 2 - zápas ragby JP Morgan Asset Management 7s.

BT Sport odvysílá v přímém přenosu 38 zápasů anglické fotbalové Premier League během nové sezóny, Pohár Anglie s Budweiser, zápasy Evropské Ligy UEFA, fotbalové zápasy z Německa, Itálie, Francie a Skotska a řadu dalších. Diváci uvidí také tenis žen WTA, UFC, Moto GP.

Dne 1.8.2013 byla spuštěna také internetová stránka www.btsport.com.

Kanály BT Sport 1 a BT Sport 2 v SD i HD rozlišení se vysílají ze satelitu Eutelsat 28A (28,5°E). Signál je zakódován systémem NDS Videoguard.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články