Quantcast

MTG prodloužila exkluzivitu na Premier League pro Pobaltí

| redakce | tisk

Švédská mezinárodní vysílací skupina MTG (Modern Times Group) ohlásila prodloužení exkluzivních vysílacích práv na anglickou Premier League pro Estonsko, Lotyšsko a Litvu pro všechny platformy od začátku sezóny 2013/14 do konce sezóny 2015/16.

Vysílací práva obsahují exkluzivní pokrytí všech 38 kol fotbalové Barclays Premier League. Přibližně 100 zápasů bude odvysíláno s místním komentářem na prémiových placených sportovních kanálech Viasat Sport Baltic. MTG také získala přístup k dodatečným programům, včetně nejlepších momentů, profilů a analýz. MTG vysílá Premier League v Pobaltí od sezóny 2010/11.

MTG drží řadu fotbalových vysílacích práv pro Pobaltí - včetně Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA, FA Cup, německý pohár DfB Pokal a zápasy německého fotbalového týmu. MTG také vlastní práva pro zimní olympijské hry 2014 a letní olympijské hry 2016. Dalšími klíčovými sportovními právy pro region jsou FIBA Eurobasket, FIBA World Cup, Turkish Airlines Euroleague, Formule 1, MS v ledním hokeji, KHL, ATP tenis a řadu významných sportovních akcí regionálního charakteru.

V Pobaltí provozuje MTG placené sportovní kanály Viasat Sport Baltic, Viasat Motor, Viasat Motor HD a Viasat Golf. Stanice jsou dostupné na DTH platformě Viasat v Estonsku, Lotyšsku a Litvě, stejně tak u kabelových a IPTV sítí jsou součástí balíčků Viasat Sport a Viasat Combo.

MTG je také držitelem TV vysílacích práv pro Barclays Premier League pro Švédsko, Dánsko a Bulharsko.





Reklama




Vybrané články