Quantcast

Barevný podzim televizního kanálu Universal Channel

| redakce | tisk

Pro letošní podzim si televizní kanál Universal Channel připravil skutečné lahůdky. Na diváky čekají premiérové řady těch nejoblíbenějších policejních seriálů a řada skvělých filmů. Těšit se mohou na výrazné hrdiny a skvělý mix pořadů, který je pro Universal Channel charakteristický a který podtrhuje nový vizuální styl, který byl uveden v květnu letošního roku.

Letošní podzim otevírá premiréra 4. řady seriálu o policejních nováčcích Rookie Blue. Hlavní hrdinové jsou mladí a odvážní, a chtějí být úspěšní v práci i soukromém životě, což není nic jednoduchého.
Rookie Blue 4 startuje 17. září, poběží každé úterý ve 21:20 hodin.

O měsíc později se vrátíme na slunnou Havaj a budeme si užívat horké večery plné originální akce, rychlých aut a vtipných rozhovorů hlavní herecké dvojice. Akční a neohrožení členové týmu Steva McGaretta se vracejí ve 3. řadě seriálu Havaj 5-0. Diváci se mohou opět těšit na řadu hereckých hostů, například dceru Bruce Willise a Demi Moorové - Rummer Willisovou.
Havaj 5-0 (3) začíná 14. října, každé pondělí ve 21:20 hod.

Další premiérou je dramatický seriál kombinující akci i rodinné hodnoty, v čele se s noblesním Tomem Selleckem, Spravedlnost v krvi 3. Spolu s výbušným detektivem Donnie Wahlbergem a krásnou Bridget Moynahanovou bude diváky lákat do velkolepého a na zločin bohatého New Yorku.
Spravedlnost v krvi 3 běží od 20. října, každou neděli ve 21:00 hod.

Filmový podzim začne heslem “Zpátky do školy“ a zářijovými teenagerskými komediemi. Prci, prci prcičky 2 a Kluci a holky připomenou skvělého Jasona Biggse, Pomsta představí mladičkou Katie Holmesovou a Tak se měj zase Hillary Duffovou.

Říjen je měsícem Halloweenu, ve kterém se budeme bát (i smát). Halloween H20, Vřískot 2 a 3 a konečně Scary Movie 1 a 3 pořádně zvýší hladinu adrenalinu, a přitom zaručeně pobaví.

Také v následujících měsících se diváci mohou těšit na další skvělé filmy a charakterní hrdiny.

zdroj: Universal





Reklama




Vybrané články