Quantcast

Boj zblízka - novinka v programu Viasat Explorer

| redakce | tisk

Veterán amerických speciálních jednotek Terry Schappert v dokumentu Boj zblízka na televizi Viasat Explorer přináší unikátní pohled na moderní válku.

Co je zapotřebí k tomu, abyste uspěli ve vysoce riskantní městské válce? Voják amerických speciálních jednotek Terry Schappert vám ukáže možné scénáře takového boje, stejně jako to, jak na moderní způsoby válčení nahlížejí armáda, policie, soukromí podnikatelé a někdy dokonce i teroristé a kriminální organizace. Seriál Boj zblízka přináší naprosto nevšední zážitek, který vás vtáhne do vysoce riskantních bojových situací, kde teprve pochopíte, jaké to je být v reálném světě.

Boj zblízka - novinka v programu Viasat Explorer
▲ Boj zblízka - novinka v programu Viasat Explorer

Boj zblízka je druhem boje, ve kterém malé jednotky zaútočí na nepřítele vlastními zbraněmi a to jen na malou vzdálenost. V každé ze třinácti epizod tohoto fascinujícího seriálu uvidíte zblízka známé způsoby tohoto boje, včetně nechvalně proslulého lovu a dopadení Saddáma Husajna.

Veškeré analýzy bude řídit zkušený voják Terry Schappert. Svou vojenskou kariéru započal před 21 lety a nyní velí A-týmu zvláštních jednotek americké armády. Je odborníkem na ruční palné zbraně, demolice, konvenční a nekonvenční vojenské taktiky a bojovou medicínu. Právě on vám poskytne odborný výklad jedněch z nejpůsobivějších bojů zblízka, jaké kdy byly vedeny - to vše za pomoci nejmodernějších 3D animací a svého osobního pohledu na věc.

Seriál Boj zblízka nabízí bezkonkurenčně nejvypjatější a nejnapínavější děj, jaký jste kdy měli možnost vidět na televizních obrazovkách.

Boj zblízka - Čtvrtky, 3. října - 14. listopadu ve 21:00 hodin na Viasat Explorer.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články