Quantcast

Film+ s novým bllokem filmů Adrenalin+

| redakce | tiskobrázek k článku: Film+ s novým bllokem filmů Adrenalin+

Filmový kanál Film+ nadále pokračuje v divácky úspěšné strategii nasazování tematicky laděných filmových bloků do svého vysílání. Zájem diváků o tyto dramaturgické bloky potvrzují i „peoplemetrová“ měření společnosti ATO/Mediaresearch, která od léta tohoto roku zaznamenala dvojnásobný nárůst podílu sledovanosti Film+.

O přízeň diváků bude v říjnu usilovat i nový projekt s názvem, Adrenalin+ na Film+, ve kterém se diváci mohou těšit na filmy s notnou dávkou adrenalinové esence a zvučná jména filmového průmyslu, včetně žánrové pestrosti snoubené s atraktivním filmovým prožitkem nepřerušovaným reklamními bloky.

A nač se každý čtvrtek, počínaje dnešním dnem, mohou diváci ve vysílání Film+ těšit?

Film+ své diváky dostane na až vrchol hory Nanga Parbat ve stejnojmenném dobrodružném filmu inspirovaným výstupem bratrů Reinholda a Güntera Messnerových. Liam Neeson získá od únosců své dcery pouhých 96 hodin, které rozhodně nehodlá promarnit. Na dva Oscary nominovaná legenda filmového plátna John Travolta se divákům představí jako muž zcela Bez soucitu v atraktivní pařížské lokaci.

Současná ikona akčních filmů Jason Statham jako Mechanik zabiják, připraví diváků vskutku adrenalinový zážitek a bohatou ukázku svého hereckého umu. Výčet filmových hvězd by nebyl úplný, kdybychom nezmínili Karla Rodena, který se ocitne v situaci, ze které Není kam utéct. Dalšími filmy tohoto bloku jsou adrenalinem prosycené snímky: Turnaj zabijáků, Zběsilý útěk, Šílená rychlost, Krokodýl: návrat do krvavé laguny a Přepadení 13. okrsku

Věřím, že atmosféra tematického bloku, Adrenalin+ na Film+, naváže na divácký úspěch předchozího projektu a vyvolá u diváků příjemně se zvyšující hladinu adrenalinu a přispěje k jejich pocitu, že zábava na Film+ je skutečným filmovým a emocionálním zážitkem, který budou i nadále vyhledávat,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable, která Film+ zastupuje na českém a slovenském mediálním trhu.

Do premiérového programu Film+ na říjen jsou zařazeny další atraktivní tituly, ze kterých mohou diváci vybírat, následně hodnotit na internetových stránkách www.filmplus.cz nebo diskutovat o nich na našem Facebooku. Diváky jistě přiláká trilogie Tenkrát v Číně, ve které exceluje legenda bojového umění Jet Li nebo akcí překypující francouzský krimi thriller Nebezpečná kořist. Velmi zdařilou ukázkou filmařského řemesla švédských tvůrců je akční drama, Hamilton: V zájmu státu.

Diváci a příznivci Film+ od tohoto měsíce mohou také využívat novou funkcionalitu našich webových stránek, díky které si mohou sestavit svou vlastní filmovou databázi oblíbených filmů na Film+, následně zaslat na svůj email, který jim připomene v který den a hodinu bude jejich oblíbený film ve vysílání Film+. Tato aplikace je dalším doplňkem naší myšlenky, poskytovat zasloužený a diváky žádaný filmový servis a komfort,“ dodala Erika Luzsicza, managing director IKO Cable.

zdroj: IKO Cable TV





Reklama




Vybrané články