Quantcast

Programy ze systému Viaccess PC2.4 na Dreamboxech

| redakce | tisk

Na internetu se objevil aktuální doplňkový software pro multimediální přístroje Dreambox, které umožňují neautorizovaný příjem arabských kanálů ART a programů platformy TPS na satelitu Hot Bird 13°E z kódovacího systému Viaccess PC 2.4. Nejde ale o žádnou převratnou novinku, neboť se jen podařilo získat nutné informace z přístupových karet Opos, které totéž umožňují již od začátku března letošního roku. Jak bude tento příjem programů možný je jen otázkou času, neboť v současné době probíhá u abonentů programů ART plošná výměna přístupových karet jako odpověď na možný neoficiální příjem.

Programy balíku ART se vysílají na kmitočtu 12,015 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, kde najdeme ART Europe, ART Teenz Europe, ART Tarab, ART Movie, ART Movie 2, Nile Drama, LBC Europe, Canal Algerie, MBC Europe, ART Hekayat, Future International. Pouze sportovní kanály ART Sport jsou zakódovány systémem Viaccess PC 2.5 a příjem není možný ani na Dreamboxech a ani na kartách Opos. Další programy, které patří do balíku ART se vysílají ještě na transpondéru British Telecom, na kmitočtu 10,722 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Na identu 015000 (používá TPS) je nyní k dispozici celkem 106 programů, které používají klíč 08, datové kanály TPR mají key0E.

Důležité sdělení: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.

zdroj: satkurier.pl, DrHans





Reklama




Vybrané články