Quantcast

Óčko slaví první úspěchy s HbbTV: 27 tisíc spuštění za den

| redakce | tisk

Televizní skupina Óčko slaví první úspěchy s hybridní televizí. Za prvních 8 dní od spuštění HbbTV na stanici Óčko Expres, která je dostupná v Praze a okolí, navštívilo stránky provozovatele přes HbbTV přes 22 tisíc diváků. Ještě lépe si vedle v pozemním celoplošném vysílání.

"Během prvních 24 hodin byla aplikace HbbTv na všech kanálech Óčka spuštěna více než 27 tisíc krát," uvedla dnes televize Óčko. Skupinu Óčko tvoří stanice Óčko, Óčko Gold a Óčko Expres. První dvě vysílají celoplošně v DVB-T multiplexu 3 a třetí regionálně na území Prahy.

Óčko slaví první úspěchy s HbbTV: 27 tisíc spuštění za den
▲ Óčko slaví první úspěchy s HbbTV: 27 tisíc spuštění za den

Hybridní televize prozatímně slouží provozovateli jako marketingová podpora pro novou službu ÓČKOVYBER. Hudební stanice ÓČKO plánuje širší využití pro obchodní a programové záležitosti s cílem aktivně propojit HbbTv se sociálními sítěmi a vysíláním živých pořadů.

Mám rád radost, že se ÓČKO navrací do pozice trendsettera a může tak využívat mladou cílovou skupinu pro rozvoj moderních technologií v televizním vysílání,“ prozradil Lukáš Hnilička, technický ředitel ÓČKA.





Reklama




Vybrané články