Quantcast

TV Fanda odvysílá sci-fi seriál Revoluce

| redakce | tisk

Diváky televizní stanice FANDA čeká o nadcházejícím víkendu další seriálová premiéra. Na FANDU míří první série sci-fi seriálu Revoluce (Revolution), který nahradí minulý týden skončený seriál Arrow

Revoluce bude mít své pevné místo v programu FANDY oba víkendové večery po 21:00 hod. První díl FANDA odvysílá v sobotu 25. 1. od 21:10.

FANDA odvysílá kompletní první sérii, která čítá 20 dílů. Diváci se dočkají postapokalyptického dobrodružného sci-fi seriálu, který má na svědomí tvůrce Erik Kripke. Americká premiéra Revoluce na stanici NBC se uskutečnila 17. září loňského roku a trhala rekordy ve sledovanosti, kdy si ji nenechalo ujít přes 11,65 milionů diváků. Revoluce se tak zařadila mezi nejúspěšnější seriálové premiéry loňské sezony.

TV Fanda odvysílá sci-fi seriál Revoluce
▲ TV Fanda odvysílá sci-fi seriál Revoluce

Děj seriálu Revoluce je postavený na situaci, se kterou si pohrávalo mnoho generací tvůrců katastrofického sci-fi. Svět se radikálně změnil, záhadně totiž zmizely všechny formy energie. Města jsou vylidněná a o moc bojují jednotlivé militaristické skupiny. Ve chvíli, kdy se postupně celá planeta ocitne bez elektrické energie, začínají lidé žít bez ní a bojují o holý život. Jeden klíč k opětovnému zprovoznění sítě však stále existuje. Hlavní linie děje se pak odehrává okolo rodiny Mathensových, která po násilném odloučení chce dát opět dohromady, ale také se snaží vrátit světu energii.

V hlavních rolích diváci uvidí Billiho Burka, Tracy Spiridakos, Giancarla Esposita, Elizabet Mitchell nebo Davida Lyonse.

První díl Revoluce FANDA odvysílá už tuto sobotu od 21:10. Druhého dílu se diváci dočkají následující den od 21:05.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články