Quantcast

TV Paprika s novou kuchařskou show Ať tě šéf provází

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Paprika s novou kuchařskou show Ať tě šéf provází

Poklady nejen slovenské kuchyně představí nový televizní pořad z vlastní produkce placené stanice TV Paprika. V premiérovém pětidílném cyklu „Ať tě šéf provází“ se role hostitele ujal oblíbený šéfkuchař Laci Hornáček.

Nezůstane tentokrát ve studiu, ale navštíví řadu krásných slovenských regionů spojených s vařením a spolu s hosty připraví přímo na místě různé lákavé pokrmy typické pro danou oblast. Seriál „Ať tě šéf provází“ se objeví ve vysílání TV Paprika každou sobotu a neděli vpodvečer, úvodní epizoda startuje v sobotu 1. února v 17.00.

Na gastronomii zaměřenou televizi TV Paprika mohou sledovat zákazníci s placenou nabídkou kabelových, satelitních nebo IPTV operátorů. V Česku a na Slovensku tento kanál provozuje společnost Chello Central Europe.

Nový pořad se známou tváří v roli průvodce, takový je cyklus Ať tě šéf provází se sympatickým šéfkuchařem TV Paprika Lacim Hornáčkem. Diváci s ním navštíví tajuplnou Gombaseckou jeskyni, velkolepý pivovar v Hurbanově, historické vinařství ve Skalici, oblíbenou kozí farmu či moderní masokombinát v Dunajské Stredě.

TV Paprika s novou kuchařskou show Ať tě šéf provází
▲ TV Paprika s novou kuchařskou show Ať tě šéf provází

Ve vysílání TV Paprika klademe důraz na osvědčené hvězdy na gastronomickém nebi. Ty světové zastupují na našem kanálu Jamie Oliver nebo Nigella Lawsonová, z těch domácích pak především zkušený šéfkuchař Laci Hornáček, který v poutavých pořadech naší vlastní produkce úspěšně inspiruje české a slovenské příznivce TV Paprika již několik let,“ uvedl za provozovatele stanice Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Spolu s pozvanými hosty vaříme na místech, která jsou nějakým způsobem výjimečná. Čeští a slovenští diváci tak díky představeným receptům mohou nejen zpestřit svoje domácí vaření, ale také prostřednictvím obrazovky navštívit okouzlující místa na Slovensku,“ láká ke sledování novinky věčně usměvavý Laci Hornáček, šéfkuchař TV Paprika.

Atraktivní menu nabízí pro inspiraci mnoho pokrmů, například kachní prsa s řepou, rizoto s kozím sýrem nebo skalické vepřové žebírko.

Seriál „Ať tě šéf provází“ volně navazuje na dřívější cyklus Mlýnek na recepty Extra rovněž vyrobený přímo TV Paprika a natáčený na řadě gastronomicky zajímavých míst v Česku a na Slovensku.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články