Quantcast

Prima ZOOM slaví 1. narozeniny

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima ZOOM slaví 1. narozeniny

Společnost FTV Prima oslavuje první narozeniny svého čtvrtého kanálu Prima ZOOM. Pro své diváky přichystala speciální dárek. Pro 200 výherců soutěže připravila na pondělí 17. 2. skvělý program.

Od 18.30 se uskuteční jedinečná a interaktivní přednáška výjimečného cestovatele Jiřího Kolbaby s názvem „Fotograf na cestách - splněný sen“. Přednáška a doprovodný program proběhne na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy - Albertov 6, Praha 2.

Jiří Kolbaba je známý český cestovatel a fotograf. Napsal řadu knih, nafotil tisíce parádních fotek a také skvěle přednáší. Navštívil všechny kontinenty světa a přes 130 zemí, má vlastní pořad na rádiu a je viceprezidentem Českého klubu cestovatelů.

Přednáška proběhne ve spolupráci s Přírodovědeckou fakultou UK ve velké geologické posluchárně. V rámci oslavy narozenin Prima ZOOM bude speciálně zpřístupněno Chlupáčovo muzeum historie Země a výjimečně také Mineralogická sbírka PřF UK (vše od 17.00). Na účastníky čeká lahodné a vizuálně zajímavé molekulární občerstvení. PřF UK je moderní fakulta, která propojuje vědu i zábavu. Více na www.prirodovedci.cz

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články