Quantcast

Film Cloud 9 ze světa závodního snowboardingu 15.3. na Disney Channel

| redakce | tisk

Letos na jaře se mají diváci na co těšit, protože na Disney Channel přichází nový film Cloud 9. Děj filmu se odehrává vysoko na zasněžených vrcholcích hor ve světě závodního snowboardingu a je určen všem, kdo mají rádi zimní sporty, příběhy o překonání sám sebe a věří, že nic není nemožné. Česká premiéra nejnovějšího snímku z produkce Disney Channel pro děti i rodiče proběhne 15. března v 11:00.

Film vypráví inspirativní příběh dvou mladých lidí, kteří musí překonat pochybnosti, jež mají sami o sobě, aby přišli na to, že i přes počáteční nezdary mohou dosáhnout svých cílů. Kayla Morganová je namyšlená snowboardistka, kterou právě vyhodili ze závodního týmu, a Will Cloud je bývalý šampion, který se nemůže vyrovnat s tím, že mu ošklivý pád ukončil kariéru. Kayla se chce stát lepší snowboardistkou a ve Willovi najde nečekaného učitele. Když se Will zprvu neochotně stane Kayliným trenérem, zavede jí tréninkový režim, díky němuž otestuje její oddanost ke sportu. Zatímco se dvojice postupně sbližuje, Will zjistí, že nic není nemožné, a začne věřit, že se opět může stát šampionem.

Film Cloud 9 ze světa závodního snowboardingu 15.3. na Disney Channel
▲ Film Cloud 9 ze světa závodního snowboardingu 15.3. na Disney Channel

Výkonnou producentkou filmu pro děti od 6 do 14 let a jejich rodiče se stala hvězda Muzikálu ze střední Ashley Tisdale. V hlavní roli zazářili Luke Benward (Ravenswood, Hodně štěstí, Charlie) a Dove Cameron (Liv a Maddie). Film režíroval trojnásobný vítěz ceny DGA Award Paul Hoen (Vnitřní zář, Camp Rock 2: Velký koncert) a vedle něj se kromě Ashley Tisdale výkonnými producentkami stali také Jessica Rhoades (Under Construction, Kráska mezi muži) a Kirkland Tibbels. Cloud 9 napsal Justin Ware a produkci zajišťovala společnost Salty Pictures, Inc. a Blondie Girl Productions.

Cloud 9 je další z řady filmů z produkce Disney Channel zaměřených na rodiny s dětmi, kterým nabízí inspirativní příběh o důvěře a překonání sám sebe, což je této věkové skupině blízké. Do České republiky snímek dorazí již v sobotu 15. března v 11:00.

zdroj: Disney





Reklama




Vybrané články