Quantcast

O2 přináší službu O2TV Go

| redakce | tisk

O2 představí jako první na českém trhu řešení, které umožní sledovat živé televizní vysílání i na přenosných zařízeních. Aplikaci O2TV Go si může na své zařízení bezplatně stáhnout kdokoli. Běžným uživatelům umožní přístup k přehlednému televiznímu programu nebo O2 Videotéce s více než 1000 filmy všech žánrů.

Největší výhodu ovšem aplikace přinese majitelům digitální televize O2TV. Těm totiž zpřístupní živé televizní vysílání, a to až na čtyřech různých zařízeních. Na svých tabletech nebo mobilních telefonech nebudou zákazníci ochuzeni ani o oblíbené funkce Zpětné zhlédnutí a Vzdálené nahrávání. Součástí "multidevice" rodiny bude také webová stránka www.o2tv.cz, která umožní zákazníkům sledovat živé vysílání v PC nebo notebooku.

"O2TV Go ukončí boj o televizní ovladač v českých domácnostech! Každý člen rodiny si teď bude moct sám vybrat, kdy a kde bude co sledovat," říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností, a dodává: "Věřím, že do konce roku bude mít aplikace přes 400 tisíc stažení."

O2 přináší službu O2TV Go
▲ O2 přináší službu O2TV Go

V O2TV Go bude k dispozici 20 kanálů (ČT1, ČT2, Nova, Prima, ČT24, ČT Sport, ČT :D, Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Prima Cool, Prima Love, Óčko, TA3, CNN, BBC, Fashion TV, SlovakSport.TV2, Nickleodeon, FilmBox). Jejich seznam i počet se mohou průběžně měnit.

"Službu O2TV Go spustíme v průběhu května a až do konce září bude díky akční nabídce dostupná všem zákazníkům zdarma. Majitelé O2TV tak mohou sledovat živé vysílání a užívat si funkce Zpětné zhlédnutí bezplatně hned na několika zařízeních," doplňuje Duroň.

Majitelé mobilních telefonů a tabletů s operačními systémy Android od verze 4.0 nebo iOS od verze 7.0 si mohou aplikaci O2TV Go stáhnout od 15. května, resp. 31. května. Verze pro Windows Phone O2 v současné době připravuje.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články