Quantcast

Magio Sat z nové pozice již v příštím týdnu

| redakce | tisk

Společnost Slovak Telekom po nové Digi TV SK brzy představí i novou Magio Sat. Vedle rozšířené programové nabídky čeká i diváky přeladění satelitní antény ze stávajícího systému Amos 2/3 4°W) na novou pozici 0,8°W/1°W, kde pracují družice Thor a Intelsat 10-02, kde funguje i sesterská služba Magio Sat.

Nová Magio Sat se zákazníkům představí již v průběhu příštího týdne. Diváci se mohou těšit na širší programovou nabídku a také další novinky.

Nová Magio Sat a nová Digi TV budou nadále fungovat samostatně, pod rozdílnými značkami, s odlišnou programovou nabídkou, doplňkovými funkcemi a cenu. Píše o tom Živé.sk.

Z nové pozice bude Magio Sat nabízet i nové programy jako Investigation Discovery, Fashion TV, Senzi TV, ČT24, GinX, Nat Geo Wild, CBS Drama a CBS Reality. Celkově půjde o 20 nových stanic.

Balíček M a L zůstane za nezměněnou cenu za 10, resp. 15 eur. Lepší cenu je možné získat v kombinaci s internetem či pevnou linkou.

Satelitní parabolu si budou moci klienti přetočit na novou pozici sami - půjde jen o menší přesun antény o cca 3 stupně.

Telekom bude klienty k migraci na novou Magio Sat motivovat zvláštní prommo akcí - do konce roku 2014 mohou bezplatně sledovat stanice Digi Sport 1, Digi Sport 2 HD, Slovak Sport 2 HD, NGC HD, Eurosport HD a Eurosport 2 HD.

Slovak Telekom bude pro novou Magio Sat nabízet nový přijímač značky Kaon. Půjde o stejný přijímač jako k platformě Digi TV. Cena bude stejná jako doposud. Za přijímač zájemce zaplatí 1,99 eur měsíčně. Později bude v nabídce i verze přijímače s hard diskem.

Programová nabídka nové Magio Sat bude zakódována systémem Conax. Karta bude spárována s přijímačem. Provider ale zvažuje prodej CA modulů, což by umožnilo sledování nabídky na vlastních satelitních přijímačích, případně televizorech se satelitním tunerem.





Reklama




Vybrané články