Quantcast

TV Nova uvede premiérovou čtvrtou řadu Kriminálky Anděl už 31. srpna

| redakce | tisk

TV Nova uvede na obrazovky premiérové díly čtvrté řady akčního kriminálního seriálu Kriminálka Anděl. Na nové epizody se mohou fanoušci vyšetřování případů podle skutečných událostí těšit vždy v neděli od 20.20.

Třetí řadu oblíbené kriminálky v premiéře průměrně sledovalo 29,62 % diváků u televizních obrazovek ve věku 15-54 let. Nová série přinese záhadné a dramatické příběhy, u jejichž tvorby se scenáristé nechali inspirovat reálnými zločiny. „Epizody premiérové řady přinesou nejen efektní akční scény, ale ukážou také detailní pohled na práci kriminalistů a produkčně i maskérky náročné záběry v řadě netradičních prostředí,“ prozrazuje zajímavé aspekty nové řady seriálu Alex Ruzek, ředitelka sekce pro program skupiny Nova.

Na diváky čekají i některé novinky. Tým pražské mordparty, složený ze známých tváří Marka Taclíka, Davida Švehlíka, Heleny Dvořákové, Michala Novotného a Martina Stropnického, doplní dvě nové herečky. V roli mladé kriminalistky Lídy Rysové se představí Jana Pidrmanová, Zlata Adamovská ztvární novou šéfovou oddělení, Věru Beránkovou. V epizodních rolích se v seriálu objeví také řada populárních herců, např. Václav Vydra, Dana Batulková, Ondřej Pavelka, Václav Kopta, Jakub Žáček a další.

První díl se zaměří na kriminalistku Janu Chládkovou (Helena Dvořáková), která v minulosti ve službě v terénu zastřelila drogově závislého a nyní se stala obětí únosu. Její kolegové, posílení o novou kriminalistku Lídu Rysovou, řeší, kdo se jí mohl mstít. Většina stop vede k letniční náboženské sektě. Kdo má únos skutečně na svědomí, to se diváci dozvědí už v neděli 31. srpna ve 20.20 na televizi Nova.

Zdroj: ATO - Mediaresearch, Nova





Reklama




Vybrané články