Quantcast

KinoSvět míří do platformy Skylink

| redakce | tiskobrázek k článku: KinoSvět míří do platformy Skylink

Další dokumentární kanál míří do nabídky satelitní platformy Skylink. Již brzy zákazníci této služby budou moci přijímat nový kanál KinoSvět, který rozšiřuje distribuci. Program se stává celoplošnou stanicí díky vstupu do DVB-T platformy Regionální síť 7 (RS7) a vstupem na satelit Astra.

"Měli bychom začít koncem září," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje. "Bude se vysílat od 20:00 do 22:00 hodin," doplňuje.

Stanice KinoSvět bude v pozemní celoplošné distribuci vysílat 24 hodiny denně. Na satelitu ale program bude dostupný jen 2 hodiny denně. Na volné kapacitě po skončení vysílání dětské stanice Minimax a před startem nočního vysílání erotické stanice LEO TV.

Vysílání KinoSvět na satelitu by mělo být zahájeno 29.9.2014 ve 20:00 hodin, v DVB-T v RS7 již v 19:30 hodin. Bohužel, do dnešního dne není v provozu programová pozice pro tento program. Takže není jisté, zda provozovatel KinoSvět start na satelitu stihne. "Start závisí na dodavateli programu," upozornil Jaromír Glisník z M7 Group.





Reklama




Vybrané články