Quantcast

Nat Geo People odstartoval v Dánsku

| redakce | tiskobrázek k článku: Nat Geo People odstartoval v Dánsku

National Geographic Channels International v pátek oznámila spuštění stanice Nat Geo People v Dánsku. Jde o nový televizní kanál, který nabízí nefiltrovaný přístup k příběhům skutečných lidí po celém světě.

Nat Geo People je součástí nabídky předního distributora YouSee v základní nabídce vedle stanic National Geographic Channnel a Nat Geo Wild.. Stanice je tak dostupná pro 720 tisíc dánských domácností, což představuje 30 procent domácností, které sledují televizi.

Stanice letos úspěšně odstartovala v Turecku, Itálii a Německu. Nat Geo People posiluje pozici Nat Geo, spolu s dalšími programy v tomto portfoliu - National Geographic Channel a Nat Geo Wild.

Nat Geo People obsahuje příběhy významných osob a fascinující subkultury po celém světě. Diváci mohou sledovat pořady jako Dolce Vita, kde italský šéfkuchař David Rocco prezentuje svůj vlastní jedinečný styl a vášeň pro skvělé jídlo.

Food Lover's Guide To The Planet je příběh z nejchutnějších kuchyní po celém světě. Ladyboys se zaměřuje na vztah mezi britskými emigranty a jejich milenci v Thajsku.

zdroj: media-sat.net





Reklama




Vybrané články