Quantcast

Eurosport představí emotivní návrat Aliho Cartera

| redakce | tisk

V novém dílu magazínu Sports Insiders představí Eurosport intimní pohled do života Allistera Cartera, dvojnásobného finalisty mistrovství světa ve snookeru.

Pořad bude věnovaný boji Aliho Cartera s rakovinou a jeho emotivnímu návratu ke snookerovému stolu.

Ali Carter byl v cestě za světovým titulem dvakrát zastaven až ve finále legendárním Ronniem O´Sullivanem a je vítězem významných turnajů jako Welsh Open. Jeho největším životním bojem je ale rakovina. V roce 2013 překonal rakovinu varlat a v loňském roce rakovinu plic. Do snookerového světa se vrátil stylově - vítězstvím v říjnovém turnaji General Cup v Hongkongu.

Ve třicetiminutovém programu uslyší diváci rozhovory s předními snookerovými hráči (Shaun Murphy, Mark Selby, Steve Davis), o svých pocitech budou hovořit také Carterovi přátelé a zdravotní sestra, která se o něj starala během těžké nemoci. I díky nim nabídne Sports Insiders skutečně exkluzivní pohled na Carterův boj s rakovinou, jeho léčení a návrat ke sportu. Ali Carter poodhalí divákům svůj soukromý život, v němž nalézal sílu k boji se zákeřnou nemocí, svou lásku k pětiletému synovi a létání.

Ali Carter startuje v těchto dnech na Masters v Londýně.

Ali Carter - The Unbreakable bude Eurosport vysílat 12. ledna ve 13:30 v 54 zemích světa. Eurosport spustil sérii Sports Insiders v březnu 2014. Jednotlivé díly představují hvězdy sportovního světa jinak, než jak je fanoušci znají ze sportovních kolbišť. Diváci již měli možnost nahlédnout do soukromého života např. Bodeho Millera, Alberta Contadora a Oleho Einara Bjørndalena.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články