Quantcast

TVN Meteo Activ nahradí projekt TVN Sportive

| redakce | tiskobrázek k článku: TVN Meteo Activ nahradí projekt TVN Sportive

Podle neoficiálních informací portálu wirtualnemedia.pl, Grupa TVN hodlá provést změny ve svém portfoliu. Stanice TVN Meteo bude rebrandována na TVN Meteo Activ a to již během jara.

TVN Meteo Activ má být stanicí přinášející služby a pořady o přírodě vysílané nyní na TVN Meteo s pořady týkající se mj. sportu, zdravého životního stylu, fitnessu a volného času.

Pořady takového druhu byly původně plánované na stanici TVN Sportive. Nakonec Grupa TVN se rozhodla pro změnu a požádala místního regulátora médií KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) o pozastavení řízení týkající se přidělení nové licence. Společnost nyní čeká na souhlas regulátora na změnu názvu TVN Metero na TVN Meteo Activ.

Možným důvodem změny strategie TVN Group ohledně spuětě vlastního sportovního kanálu může být zájem provozovatele převzít stanici Orange Sport. Firma TVN Media od ledna zahájila prodej reklamního času v této stanici.

TVN Meteo mohou sledovat abonenti satelitních platforem nc+, Orange TV a Cyfrowy Polsat, dále je dostupná ve většině kabelových a IPTV platforem. Provozovatel dříve usiloval o získání pozice v pozemním digitálním multiplexu. Licenci ale nezískal.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články