Quantcast

Joiz bude dodávat pořady pro stanici Family TV

| redakce | tisk

Pořady německé televizní stanice Joiz budou i nadále dostupné pro satelitní diváky a to ve vysílání německé privátní stanice Family TV, která vysílá již několik dní přes satelitní systém Eutelsat Hot Bird (13°E).

V prosinci loňského roku německý kanál pro mládež Joiz TV vyhlásil bankrot a změnu v distribuci programu. Místo satelitních a kabelových sítí se má program šířit už jen přes IPTV a internet. Tímto opatřením se mají snížit náklady na provoz Joiz TV.

Operátor kabelové sítě Kabel Deutschland na konci ledna 2015 vyřadil ze své nabídky Joiz TV, na satelitu Astra (19,2°E) a z jiných kabelových operátorů je program nadále dostupný. V březnu se pořady Joiz TV objeví ve vysílání programu Family TV.

Německá stanice Family TV vysílá přes satelitní systém Eutelsat Hot Bird (13°E). Vysílání je šířeno v HD rozlišení na kmitočtu 10,930 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK. Program je FTA.

Family TV jde opačnou cestou než Joiz TV. Family TV, původně internetový program, rozšiřuje svoji distribuci do dalších kabelových sítí a také vysílá přes satelit.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články